Kontakt oss


Firmaet Moment Interiør består av ekteparet Sven og Ingunn og  Mohammed. Vi har nå bestemt oss for å ikke ha faste åpningstider eller noe butikk. Vi vurderer hvert enkelt oppdrag utfra hvordan det er lurt at vi møtes. Det kan være vi må komme på en befaring hos deg, eller dere må komme til oss for å planlegge og kikke på våre forslag i tegnsystemet Winner.

Vi har ingen faste åpningstider, så du må kontakte oss enten på epost eller telefon.

ingunn@momentinterior.no telefon 97777722
sven@momentinterior.no telefon 97777710

Skal du komme på besøk til oss er vår adresse; Rovenveien 125 1900 Fetsund.Ingunn og Sven på Skreifiske i Lofoten. En flott påske med mange store torsk på kroken.

Ingunn og Sven møtte hverandre på snekkerlinjen på Strømmen VGS i 1978, der ble de kjærester og giftet seg i 1984. Siden da har de tegnet og produsert møbler og interiør sammen.

Begge to kommer fra en lang linje med møbelprodusenter. Sven sin familie drev Ekeberg møbelfabrikk i Fetsund fra 1960 tallet, som lagde furukommoder som på den tid fantes i mange hjem. Frem til 1998 hvor markedet endret seg drastisk og utenlandsimport og masseproduksjonen overtok dette markedet. Sven er utdannet møbelsnekker og Treteknikker ved Statens teknologiske institutt. 

Ingunn sin familie drev Brødrene Brunstad (det er ikke nåværende Brunstad møbler) som lagde stoffmøbler. Et firma som opphørte i 1974. Møbelproduksjon har vært en del av Ingunn og Sven sine liv hele veien. Ingunn er utdannet Interiørarkitekt MNIL fra Statens Kunst og Håndverksskole i Oslo fra 1980 - 1984. 

Fra 2000 til 2014 hadde ekteparet interiørbutikken «Moment Interiør» i Lillestrøm. Butikken hadde en stor utstilling av kjøkken og produkter som vårt eget møbelsnekkere kunne leverer. I 2008 ble vi kåret til Lillestrøms beste servicebutikk. Etter 14 år med forpliktende åpningstider, julestri og tidvis tøffe tak valgte vi å legge ned butikkdriften for kun å jobbe med prosjekter, og få mer frihet i hverdagen. 

Nå har vi har snekkerverksted i «Ekebergbygget» på Rovenveien 125 i Fetsund. Dette industribygget ble satt opp av Sven sin farfar, onkler og far, og var tilhold for Ekeberg Møbelfabrikk i sin tid. 

I dag er de fleste av våre kunder slike som kjenner oss ifra før. De kommer gjerne tilbake etter noen år og skal fornye leiligheter de har flyttet til, hytter, eller har familiemedlemmer ønsker hjelp fra oss.

I 2018 har vi i all hovedsak jobbet med et stort prosjekt, en flott nybygget leilighet i Lillestrøm hvor vi har levert all innredning i alle rom. Vi har hatt ansvaret for helheten i prosjektet. Alt fra fargen på veggen til plassbygde garderobeskap, senger, flott kjøkkeninnredning, sofa, stoler, bord, uterommet.


Gjennom årene har vi vært noen ganger i aviser og blader. Det er hyggelig med oppmerksomhet for den jobben vi har gjort. Du kan lese noe av det som er skrevet om oss i forskjellige blader og aviser her;

Populære innlegg fra denne bloggen

Skal du pusse opp kjøkkenet, bad eller garderoben til høsten?

Før og etterbilder fra oppussing av leilighet.

Hva vi kan gjøre for hjemmet ditt, eller arbeidsplassen din.